Finalitza amb èxit la VII Setmana de l’Animació de l’Escola d’Art

PRESENTACIÓ

Durant tota la setmana passada tot l’alumnat de l’Escola municipal d’Art Gaspar Camps va estar immers en un projecte del qual enguany se n’ha celebrat la setena edició; la Setmana de l’Animació. Aquest projecte consisteix en idear i realitzar un microcurt d’animació –el lema d’aquest any ha estat la Pau- a partir de l’elaboració d’un guió literari i tècnic, un storyboard i el rodatge i la producció del mateix. Aquest és un projecte interdisciplinar i reptador per als alumnes, que potencia el treball en equip, i en el qual conflueixen diversos aspectes creatius i tècnics que els alumnes han de resoldre desenvolupant diferents tècniques d’animació i programari informàtic adient.

El tret de sortida de la Setmana de l’Animació va començar, de fet, el passat divendres dia 19, amb una interessant conferència a càrrec del guionista, gerent i director artístic del Teatre l’Aurora, Óscar Balsells. La xerrada, que va tenir lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada, va estar centrada en la importància i l’estructura del guió, en qualsevol projecte audiovisual.

Després d’una setmana de treball intens, els dotze grups de treball –formats per alumnes de diferents edats i especialitats- van presentar en públic els seus microcurts. L’acte va tenir lloc divendres passat dia 26, a la sala d’actes del Museu de la Pell i va comptar amb la presència de tots els participants, professorat i equip directiu. La directora de l’escola va agrair l’esforç realitzat per tothom i va felicitar als alumnes per la feina feta. Tots els microcurts es podran visualitzar a http://escolagasparcamps.org. juntament amb la resta d’activitats que organitza l’escola i altres treballs realitzats per l’alumnat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: